tisdag, april 21, 2009

Tisdagen är snart slut!

I alla fall om några timmar! Har jobbat (som vanligt) och annars så har inget speciellt hänt. Det var invigning på hudkliniken idag sedan de har byggt om där. Öppethus mellan 13-15. Så vi var ner och tittade hos dem. Jag har ju varit ner förut och sett det mesta redan, eftersom jag jobbade där för ca 1 år sedan, men allt hade jag inte sett. Det blev väldigt fint, och bra, tror jag, som det verkar! Trevligt var det i alla fall, och gott..... snittar, godis och cider, salta pinnar etc etc. + gratis kondomer! Hudkliniken och könsmottagningen hör ju ihop, så det var gratisprover på kondomer också! Tog hem till grabbarna! ;-)

Hemkommen här så tar jag tag i maten, spagetti och köttfärssås och wokgrönsaker. Det visar sig att det inte finns någon tomatpure så jag häller på lite extra chilisås och ketchup på köttfärssåsen, för att få lite färg. Det blev inget bra smakmässigt! Tyckte jag då! Ungarna tyckte det var ok men jag stekte köttbullar åt mig i stället! Det blev en flottig smak på något sett, ja jag vet inte, gott var det i alla fall inte enligt mina mått mätt!

Är lite fundersam på Lenas hälsotillstånd just nu! Hon mår bra säger hon, och det gör hon antagligen, men hon är väldigt röd om kinderna och har en basröst som jag inte känner igen! Vi får väl se om det händer något mer eller håller sig där runt.

Simon har satt igång några koppar kaffe åt mig så nu ska vi äta glass och dricka kaffe! Ja, i alla fall ska jag dricka kaffe! De andra håller sig väl till glassen! Blåvit, eller X-tra, (som det heter nu) Vaniljglass och Melonglass, de är så supergoda!

1 kommentar:

  1. Hejsan vännen!
    Håller mina tumamr så att inte Lena blir sjuk. Det är mycket baciller som flyger omkring nu. Sköt om dig och ha en fortsatt bra dag.
    Kram marina

    SvaraRadera