torsdag, januari 27, 2011

För 1 år sedan ville jag köpa en sådan här!

Men av någon anledning så gjorde jag det inte. De fanns i vitt och i någon konstig brungrön färg. Jag ville ha en vit och de fanns på Ica i Brunflo. Jag köpte 2 st bordslampor i samma serie men kunde ej bestämma just då om jag verkligen ville ha en näckrosljuslykta.
När jag väl bestämt mig så var de vita slut. Irriterande! Men så är det om man inte får arselet ur vagnen någon gång! Ett tag senare fanns de igen, men jag velade fram och åter nu med och så var de slut än en gång!
I dag när jag var på Ica så fanns de igen! Hurra, började att plocka på mig en.......men då får jag se att där fanns ju även svarta.....!!?? (sliter mitt hår). Vet inte hur länge jag stod och velade fram och åter, lyfte på den vita och på den svarta om vartannat! Vägde i händerna, för och emot! Till slut så bara tog jaga den vita och gick, fort innan jag skulle ångra mig. Tänkte att det var ju den jag var ute efter i fjol så då måste det vara bäst! Tänkte också på köksbänken där jag tänkte ha den och kände att svart mot den mörka bänken blir nog inte så bra. Och jag gjorde nog rätt såg jag när jag kom hem!

1 kommentar:

  1. Jaaa, va fin den är. Undrar om de finns såna på ICA här också. Ska ju dit o handla idag... Tycker nog du gjorde rätt som tog den vita :-).

    SvaraRadera