lördag, april 02, 2011

Sluta lägg er i!

Har nyss varit in på en blogg där bloggerskan nyss har dött i cancer!
Jag upprör mig nu över hur vissa tycker att de kan bestämma över andra när någon dör! Bara för att man själv skulle vilja ha på ett visst sätt när man själv dör eller någon i sin närhet så får man faktiskt skita i när andra vill ha på ett annat vis! Acceptera att det inte är "du" som bestämmer detta! Ville bloggerskan att bloggen skulle få fortsätta efter hennes död, så fine, låt den göra det. Men skulle dessutom hennes anhöriga ändå vilja lägga ner den efter hennes död så är det upp till dem då, hon är död, bort, finns ej mer, närmast sörjande beslutar själva då, vad "du" än tycker. Du" får bestämma över dig, men låt andra bestämma över sig! Det finns inget rätt eller fel i sina beslut när man sörjer, alla är vi olika och sörjer olika och har olika behov. Behöver man ha kvar en blogg efteråt för att bearbeta sin sorg, så ska inga små besserwissrar sitta och ondgöra sig över det!
Att gå in på bloggen och förvåna sig över att den fortfarande uppdateras och ifrågasätta det tycker jag är det mest osmakliga i detta!

Vila i frid Linda, hoppas dina anhöriga gör som de känner själva att de vill!

Uppdatering 110404!
Jag kommer nog aldrig att sluta förvånas över hur okänslig en del människor kan vara, att skriva en kommentar på ovannämnda blogg och kasta skit på nära vänner till hon som dött. Dessutom verkar det som man inte känner personerna i fråga! Osmakligt!

1 kommentar:

  1. Jag håller me dig, fruktansvärt illa. Jag blev jättearg och förstår inte hur man kan skriva så. Så idiotiskt, stackars Magdalena. Såg att kommentarerna och funktionen är borta. Bra!

    SvaraRadera