fredag, juli 22, 2011

har tillbringat några dagar vid Gullviks havsbad i Örnsköldsvik!

Jättehärligt, med sol och bad och sandstrand! Den sistnämnda tar man ju gärna med sig in dit där man bor, upp i sängar, stolar och till och med på borden! Men det gör inget, för några dagar står man ut med det, bara man får allt det andra goda! Lena fick ta med sig en kompis från byn så hon skulle ha någon annan än oss att leka med. Detta kom vi på vid 9-tiden på kvällen innan vi skulle åka så det blev snabba ryck att fråga föräldrarna och få ett godkännande. Det var i alla fall ett bra drag av oss, de har haft jätteroligt, mycket skratt och flams, precis som det ska vara.







2 kommentarer:

  1. hur härligt som helst,ser ut som det är två delfiner ,eller sälar som tumlar om i vattnet,här nere i småland v-by är vädret så där.inget riktigt badväder,men man kan inte få allt,brukar ni gå på storsjöyran,har bara hört talas om att det är mycket folk och fest.och DU vilka fina bilder du delar med dej av,"morfar"PS hälsa alla och njut av sommaren,många fina dagar innan snön börjar hopa sej för dörrenDS

    SvaraRadera
  2. Har inte varit på yran på flera år! Tycker det är för dyrt för att trängas runt med en massa fyllskallar! ;-D
    Då man var yngre var det ju det som var "charmen" med yran! Att gå runt halvrund under fötterna och träffa folk man känner. Men tjusningen med det har försvunnit med åldern!
    Men det är ju en stor fest denna helg, mycket folk i farten både 2 veckor innan när de startar Stråket, (en massa krogar nere vid sjön) och så kulminerar det i helgen då med själva Yran!
    Tack, jag försöker verkligen njuta nu av semestern, det är nog därför som blogglusten har avtagit så det är lite sporadiskt med inlägg!
    Ha en fortsatt bra sommar ni med!

    SvaraRadera