söndag, juli 29, 2012

Sommarblommor i långa rader..

Konstigt att det tokblommar så, med tanke på den dåliga värme vi har och har haft! Men härligt att det fungerar ändå i naturen. 
 
 


6 kommentarer:

 1. Åh så fina bilder! använder du en sån där makroring eller vilket objektiv har du här?
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Tack Barbamamma, blir jätteglad för din kommentar. Det är ett macrobjektiv jag använder ett 90mm 2.8. Ingen stabilisering på det så det gäller att ligga still. Men det är så himla kul att komma så nära utan att behöva förstora, det gör jag ibland ändå men inte ofta. Kram.

  SvaraRadera
 3. Såååå fina foton.Det är skillnad på de foton jag tog på "Malvan" Tack! för din kommentar.
  Jag tittar in ibland på bloggplatsen.se där bloggen finns i reserv.
  God-Kväll.
  Mvh:Ingrid

  SvaraRadera
 4. Jag tror att blomningen är mer hållbar på grund av den sparsamma värmen och torkan... tror du inte .. ;)

  Jag blir så avundsjuk på era macron ... :( Det är något jag själv skulle vilja ha, för jag kan inte alls komma intill sådär... Ligger på önskelistan!

  Men hörrni ... visst ääär det kul med fotografering !!!!!! ... Ni skulle sett mig kravla omkring på öarna, och i all hast slita åt mig kameran - snubblandes och svärandes över allt som låg mellan mig och min kära fotoleksak - när jag såg en fågel eller annat dyka upp på vår färd.... Ibland hojtade jag till "BROMSAAAAAA !!!!", så gubben min nästan fick hicka ... Hahahaha

  SvaraRadera
 5. Helt underbara foton! Visst är det roligt med makrofoto! Jättefina närbilder!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Ingegerd och Louise, det är verkligen superkul med macro. Och något jag hett tipsar om för er att skaffa när ni kan, om ni inte redan har! Men det blir mycket knäppande med ett sådant objektiv också innan man får till ett foto som man är nöjd med! I alla fall är det så för mig! :-D

   Radera