måndag, augusti 03, 2009

Är det inte lite märkligt?

Jag var till doktorn på hälsocentralen i dag! Mina hjärtrusningar har nämligen bara blivit värre och värre och detta medför att jag sover som en kratta! Kände i dag att det inte fungerar att ha det så här utan jag tog kontakt med hälsocentralen som läkaren på sjukhuset sagt att jag skulle göra om det kändes som att jag skulle behöva medicinsk hjälp med detta! Egentligen så vill jag ju inte börja med medicin om jag inte behöver eftersom jag är rädd att jag får ta detta resten av mitt liv då. Men som sagt, det håller inte längre. Vissa nätter sover jag ca 3 timmar!

Fick en tid hos en doktor jag aldrig har träffat. Och som vanligt så får man dra hela historien från början till slut. Så gjorde även jag och påtalade även de problemen som har tillkommit nu senaste tiden. Bland annat att jag blir tungandad ibland utan att jag gör något, bara av att sitta rätt upp och ner. Att jag kan springa i trappor, flera i rad utan problem men helt plötsligt så blir jag helt slut av att gå i EN trappa! Han föreslog nu då medicinering med Seloken som jag ska ta när jag känner dessa rusningar. Det tar ca 10 min för dessa att hjälpa och håller i sig i några timmar! Jag tar dem bara när jag känner att det behövs så det är inget jag måste äta jämnt! Detta tyckte jag lät jättebra, att inte behöva medicinera hela tiden!

Men nu till det märkliga, borde inte en doktor ändå lyssna på lungor och hjärta när man söker för ett sådant här problem? Kanske ta ett blodtryck? Men inte gjorde han det inte! Och jag tänkte inte på det då, utan kom på det när jag hade gått därifrån! Ganska irriterande faktiskt! Och ska man som patient behöva påtala att detta borde göras? Väldigt märkligt tycker jag!

1 kommentar:

  1. Hejsan vännen!
    krya på dig och jag hoppas att du mår bättre nu. Jag tycker också att det är mycket märkligt att läkaren inte kollade upp allt ordentligt. När du kom in för att du har haft problem med hjärtat. Selokaen äter jag varje dag och det funkar bra. Nu blir jag orolig för dig vännen.Skickar så många styrkekramar till dig som jag kan. Sköt om dig och ha en fortsatt bra dag.
    Kram marina

    SvaraRadera