torsdag, april 16, 2009

Djävulens avgrund!

Vägen har spruckit! Det är sprickor som är runt 10-15 cm som bredast och någon cm som smalast. Den längsta är ca 500 m lång! Att kör bil där gå väl bra, men kommer man med cykel så får man minsann se upp så man inte kör ner i dessa djävulssprickor! För då vet man inte hur det slutar. De är ganska djupa på vissa ställen dessa sprickor, vet ej hur djup, men jag tror att de går ända ner till......!!!





4 kommentarer:

  1. Men du! sådana sprickor var det i Ångsta också. Tycker nog att det var osedvanligt mycket i år. Varför? Har det var mycket kallt, dvs. djup käle, elelr är det för att det varit mycket snö, dvs. väldigt blött när det tinade... Jag vet inte, vet du?
    /Sara

    SvaraRadera
  2. Skulle tro att det handlar om bägge sakerna. Kälen och vatten som har trängt ner och "spränger". Men det tredje alternativet är ju hin håle som är på väg upp;-)

    SvaraRadera
  3. Ha ha, det sista är ju ett alternativ som jag inte tänkte på fast du hintade om det redan från början. Är det Locknebygden han vill åt nu!
    /Sara

    SvaraRadera
  4. Ha, ha! Känner igen dom där bilderna. När vi åkte från Strömsund nu i Påskas sa jag att det tamigtusan ser ut som att det har varit jordbävning.... *s*

    SvaraRadera