torsdag, april 23, 2009

Jävla facket!

Fick ett brev från Folksam idag!
Genom mitt fackförbund så blir jag erbjuden att få en förmånlig sjuk - och efterlevandeförsäkring för bara 53:- i månaden. Jag får även teckna en för min partner för 85:-. För att alla medlemmar ska ha möjlighet att få försäkringen så har de valt att ansluta alla som inte tackar nej till detta! Vill jag INTE ha detta så måste jag kryssa för en nejruta och sedan skicka in detta papper!
Eh... hallå? Är inte detta förfarande förbjudet? Jag har för mig att det är ganska många år sedan som det blev förbjudet för olika företag etc etc att skicka ut reklam om saker som man var tvungen att tacka NEJ till om man inte ville ha. Det var väldigt många som bara slängde reklamen i soporna och helt plötsligt så dök det upp saker som man ville ha betalt för!

Jag blir ju i alla fall fly förbannad och ringer upp Folksam! Jag var fullständigt beredd att plocka bort varenda försäkring hos dem kan jag säga!
Tydligen så är det facket som har skickat ut detta på eget bevåg så att säga. Och hon jag pratade med höll faktiskt med mig (vad ska hon göra), men hon sa att hon tyckte att det var fel att man måste skicka in för att tacka nej. Hon strök mig i alla fall, och fick behålla mig som kund!

1 kommentar:

  1. Hej Monica.
    Ja det var många fina bilder på din lilla prinsessa. Hon är söt.
    Ha en härlig dag. Kram.

    SvaraRadera