söndag, juli 26, 2009

Mö/fruhippa!

I går lurade jag och Lisa ut Jessica på en "fruhippa"! Jessica och Mathias gifte sig för ganska många år sedan men Jessica ville ej bli utsatt för någon möhippa då! Och snälla som vi var så gjorde vi som hon sa! Men i går fick hon en i efterskott i stället, en fruhippa!
Vi tog en krogvända först på stan och sedan åkte vi hem till Jessica och belägrade grillkåtan nere vid sjön! Där blev det förtäring i form av grillspett och dryck, vilket var vin, cider och öl. Och musik i form av Freestyle! Roligt hade vi med mycket prat och skratt! Ett STORT tack vill jag här också ge till Mathias, Jessicas make som bistod oss hela kvällen och servade oss med allehanda ting , skjuts, uppstart av grillen, strömförsörjning till cd-spelare, och såg till att mat och dryck fanns nere vid kåtan när vi kom dit! Toppenman du har Jessica! (Men det vet vi ju sedan förut, eller hur?) Här kommer det lite bilder!

En chockad Jessica undrar om maken har vetat detta sedan tidigare! (Vilket han självklart gjorde, hur skulle vi annars ha fått saker och ting att fungerar)!

Här har vi landat på Dalwhinnies för att dricka några öl/cider! Lite extra roligt blev det när det plötsligt kommer in en gammal klasskompis till Jessica och Lisa. Jessica och Lisa hade nämligen pratat om henne bara ett par dagar tidigare och de visste att hon skulle vara i stan nu och funderat om de skulle försöka träffa henne! Jessica trodde självklar att detta möte här var planerat av oss. Men det var det faktiskt inte, bara en så där liten värld ni vet! Camilla, som hon heter var en väldigt trevlig och glad prick, mest imponerad blev jag av att hon bjöd på en barrunda! Även mig som hon inte känner! Det är schysta brudar som gör så tycker jag! (Flickor ser ni Lindas "omtalade" dubbelhakeposé?)

Här är grillkåtan hos Jessica och Mathias! Superfin och funktionell! Toppen helt enkelt!
(Ser du älvorna Jessica? De finns på ett till kort också)

Här på kortet till vänster är de också!

Det här åt vi, bränd mat, och det här drack vi, äcklig cider!
Närå, det var bara detta spett som blev lite väl mycket grillat och denna cider som jag aldrig hade druckit förut som var äcklig! Resten var bra. Lisas marinerad kött var toppen!

Här sitter vi och myser! Jessica krämar Freestyle för allt vad hon var värd. (Med lite hänsyn till grannar, ibland)!

Lisa med telefon, och hennes kille som jag lyckades smygta ett kort på under skorstenen!


Ja, kvällen slutade vid 1- halv 2. Och jag var hemma ca 2. Kan säga att det var väldigt skönt att lägga sig. Kändes i både ben och rygg att man gjorde något man inte brukade! Men trevligt var det!

3 kommentarer:

 1. Hejsan vännen!
  Så mysiga vänner din kompis har. Som gjorde detta för henne. Jag förstår att ni hade kul men ibland måste man få ha kul och slippa tänka på alla bekymmer. Sköt om er och ha en fortsatt bra dag.
  Kram marina

  SvaraRadera
 2. tack för en härlig kväll!!!
  kram från frun

  SvaraRadera