lördag, augusti 01, 2009

En vecka sedan nästan!

Det är snart en vecka sedan jag uppdaterade på bloggen! Har varken haft tid eller ork! Men tänkte väl försöka summera veckan som varit i alla fall!
Henrys systerdotter med familj har varit här och vi har träffat dem lite. I måndags fick Lena följa med Clara på "provapå" hos Cirkus kul och bus! Det var ju förstås väldigt roligt!
Efter "kul och bus" skulle de andra gå på "Stråket" och äta och vi hakade då på. Men det var så mycket folk och sådant liv och vi kände att det inte passade oss just då så vi gick till Gamla teatern i stället och åt där. Lugnt och tyst så att vi kunde prata i normal samtalston. Lite dyrare mat men det var det värt.

Här är flickorna på Stråket och vid en raket som vi "hittade" vid hamnen.


Här är vi på Gamla Teatern!


På onsdagen blev vi bjudna på grillning hemma hos Henrys syster. Här var även sonen John med familj med. God mat! Och en trevlig stund!

Henry är VÄLDIGT intresserad av grillen!?


Matdags!


Annars har det inte hänt så mycket mer i veckan, Henry har väl gjort lite stök i vårat kök. (Såg ni rimmet ;-)) I torsdags var Louise här och lekte med Lena. Själv har jag så klart jobbat också! Har 2 veckor kvar nu innan 2 veckors semester!

Kort från fönstret i personalrummet på Storsjögläntan ut över Frösön!IKEA!
I dag har vi varit på Ikea och beställt vårat kök! Trodde i mitt enfald att vi skulle komma hem i vettig tid den här gången! Men icke sa nicke! Vid 20.00 var vi hemma, och vi startade resan kl.8.00, det blir 12 timmar det! Men nu är köket beställt, det blev "STÅT" luckor. Och vilken bra service vi fick, en supertrevlig kvinna som hjälpte oss väldigt mycket. Det är mycket vi inte har tänkt på som hon tipsade om! Känns väldigt bra i all fall tycker jag, och köket kommer om 1- 1½ vecka!


Kung Cholalångkalsong!
Vi valde att åka över Bispgården när vi åkte hem för att se något annat, det är ju tredje gången vi är på Ikea denna sommar så lite variation kändes behövligt! Vi tänkte även då passa på att besöka den Thailänska paviljongen i Utanede! Jo tjena! Skitkul ska ni se! Det spöregnade hela dagen på Ikea och nästan hela resan hem! Så att springa runt och kika på den guldiga byggnad kändes inte speciellt lockande. Men vi stannade i alla fall och åt på "Holmsta" och knäppte lite kort på paviljongen!


Middag på Holmsta! Ok mat men det kändes lite som en "sylta". Ingen smaksensation på maten men ok bukfylla. Vi åt fläskfile med rostad!!! potatis (Vilket visade sig vara små hela kokta potatisar som de stekt). Döda insekter i fönstret och lite gammalt "spill" på duken. Men, det gjorde inte så mycket, för det uppvägdes av trevlig pesonal som verkligen var serviceminded!


Här stannade vi alldeles innan paviljongen för att ta kisspaus och kolla lite på utsikten. Så synd att det regnade för det är sådana vyer efter denna väg! Så kuperat med berg och dalar och vattendrag! Otroligt vackert!


Hollywood!
Regnet slutade strax innan vi nådde Jämtländska Hollywood!
Hammarstrand blev ju satt på "kartan" när -Allt för byn- spelades in där, delvis! Personligen följde jag inte denna dokusåpa men jag tycker att det var en kul idé med denna Hollywood look-alike!Japp, det var denna vecka. Storsjöyran pågår ju inne i stan just nu men vi har inget intresse av att besöka denna tillställning. Inte förrän i morgon i alla fall. Är det hyfsat väder så tänkte vi åka in så Lena får gå på Tivolit en sväng. Men det kommer på ett annat inlägg i så fall! Tja!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar