söndag, augusti 09, 2009

Lördagkväll!

I går var det en superhärlig kväll! Varmt och skönt! Vi grillade grillspett med en massa gott på! Vi satt i vårat provisoriska uterum (partytält med väggar) som vi fått av mamma och pappa, och myste! Jag gillar ju detta med partytält, helst skulle jag vilja ha ett uterum med skjutbara dörrar/fönster men i väntan på detta så får partytälten duga. Och jag tycker det går alldeles utmärkt. Det jobbiga är om det börjar blåsa mycket, då far tältet all världens väg hur mycket man än försöker sätta fast det! Lite kort från kvällen kommer här!

Maten! Henry och Eric!


Eric och Lena lattjar med bollen. (Simon är på semester med Svenne och Fredrik och kommer hem på tisdag eller onsdag)!


Vårat "uterum"!


Lite kul att sitta ute med datorn!


Det tornade upp sig en massa moln framåt kvällen också. Det är ganska fint när solen sticker upp bakom och på sidan och så. Åska hörde vi men ganska långt borta. Pratade med en kompis som bor på Frösön senare, och där hade det tydligen varit en väldans oväder med åska, blixtar och regn. Men inte en droppe här. Men man kan nästa se på korten att det var regn på andra sidan sjön!

Snygga formationer!


Visst är det väl regn som man ser där borta? Det flyttade sig också mot Östersunds/Frösöns håll så det var nog detta de fick där!

1 kommentar:

  1. Hejsan vännen!
    Vilka fina bilder på molnen. Jag gillar också att ha en Laptop för då kan man sitta överallt och surfa. Sköt om dig och ha en fortsatt bra dag.
    Kram Marina

    SvaraRadera