lördag, augusti 08, 2009

Pån! Sol och bad!Vi har varit i Pån med brorsan och hans barn och "StockholmsRobban".
Pån ligger en bit från Bodsjöbyn. Det är som en landtunga som går ut och man kan bada på bägge sidorna och det är bara en kort bit att gå från ena sidan till den andra. Den sidan vi badade på har sol på dagen och den andra sidan får då såklart kvällsolen. Det är ett jättemysigt ställe. Lite långt att både åka och gå men det är värt det. Ganska långgrunt, på ena sidan, perfekt när man har barn. På den andra sidan blir det ganska fort djupt.
Det var i alla fall supervarmt i vattnet. Man behövde inte ens fundera om man skulle doppa sig eller inte. Det vara bara att gå ut och lägga sig i vattnet. Lena har fått sitt lystmätte stillat i alla fall. Hon har bara gjort några snabbvänder ovanför vattenkanten. Hämtat en bulle och gått tillbaka i för att äta den i vattnet!
Här är vi på solsidan!
Här är vi på andra sidan för att kolla läget där.


Här är vi på väg tillbaka, jag står ca 3-4 meter från strandkanten och tar kort. Och där framför Lena (kortet till vänster) ser man stranden där vi var. Som ni ser är det inte speciellt långt från ena till andra sidan!

Lena i badet!

1 kommentar:

  1. Hejsan vännen!
    Vilken mysig dag ni hade på stranden och fina bilder har du lagt in också. Tack för dem stöttande orden. Har tänkt mycket på dig och jag hoppas att du mår bättre nu. Sköt om er alla och ha en fortsatt bra dag.
    Kram marina

    SvaraRadera